,

Mouse USB Wireless A4TECH G9-500F


Mouse USB Wireless A4TECH G9-500F

Klikime të heshtura (Nr. i modelit: G9-500FS)

Ju mban të fokusuar në detyrën në fjalë dhe eliminon shqetësimin për të shqetësuar të tjerët rreth jush.

Stabilitet i qëndrueshëm me valë

Lidhje e avancuar e fuqishme me valë 2.4 GHz me distancë deri në 10 m. Stabilizues automatik i kanalit Marrësi nano prizë dhe i daljes në thelb nuk ofron vonesa ose konflikte lidhjesh.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 12 muaj

Shkoni më gjatë mes ndryshimeve të baterisë me inxhinieri efikase për energji. Ofertë me cilësi ekstreme e garantuar mbi 12 muaj jetëgjatësi.

Software Office Shuttle (Mjeti i kapjes së ekranit)

Paketat me funksione me vlerë të shtuar si: Regjistrimi i ekranit, TutorPen, Simulimi i tastierës/mausit, rrota 16-në-një dhe 4-kahëshe.

Kursimi automatik i energjisë

Kursimi automatik i energjisë me 4 nivele. Do të jetë në modalitetin e fjetjes në 0,2 sekonda pasiviteti.

Teknologjia SOC me valë inteligjente

Çipi profesional siguron distancë më të gjatë dhe lidhje më të qëndrueshme.

1,500 L

SHOPPING CART

close