,

Mouse USB Wireless A4TECH G7-600NX


Mouse USB Wireless A4TECH G7-600NX

Stabilitet i qëndrueshëm me valë

Lidhje e avancuar e fuqishme me valë 2.4 GHz me distancë deri në 10 m. Stabilizues automatik i kanalit Marrësi nano prizë dhe i daljes në thelb nuk ofron vonesa ose konflikte lidhjesh.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 12 muaj

Shkoni më gjatë mes ndryshimeve të baterisë me inxhinieri efikase për energji. Ofertë me cilësi ekstreme e garantuar mbi 12 muaj jetëgjatësi.


Teknologjia SOC me valë inteligjente

Çipi profesional siguron distancë më të gjatë dhe lidhje më të qëndrueshme.

Kursimi automatik i energjisë

Kursimi automatik i energjisë me 4 nivele. Do të jetë në modalitetin e fjetjes në 0,2 sekonda pasiviteti.

2000 DPI i rregullueshëm

Rezolucioni i rregullueshëm 1000/1600/2000 CPI.

16-në-një

16 gjeste për të kryer komandat e tastierës së përzgjedhur.

1,500 L

SHOPPING CART

close