Mouse P93 Bloody


Mouse P93 Bloody

• Pushtet, kontroll, shpejtësi, saktësi

• I projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Projektuar për t’ju dhënë avantazhin në lojë intensive

• Teknologjia inovative LK (Light Strike) përdor mikro-ndërprerësin infra të kuqe për të reaguar me shpejtësinë e dritës me përgjigje ekstreme të klikimeve prej 0,2 ms, që nuk mund të tejkalohet kurrë

• Rrota me rreze infra të kuqe mund të rrotullohet miliona herë dhe të aktivizohet me të njëjtën saktësi si një buton i mausit

• Rezolucion i rregullueshëm 100 – 8000 CPI, i projektuar për preferenca të ndryshme të kërkesave të ekranit

• Ju mund të kontrolloni 6 mënyra të armëve me tastin e majtë duke vendosur paraprakisht 1 / N / 3 / butonin e lëvizjes / 2 butona anësore përmes Softuerit Bloody Mouse

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Përmirëson çështjen e klikimit të dyfishtë të çelësit metalik

• Akseseson veçoritë e rregullimeve të armëve me 5 drejtime, 6 modalitete snajper për lojërat e xhirimit FPS dhe ekzekutimin e shpejtë me 1 çelës të makrove në lojërat MMO

3,590 L

Specifikimet:

Sensori: BC3332-S

Rezolucioni: 100~8000 CPI

Shpejtësia e gjurmimit: 150 ips

Shpejtësia e raportimit: 125~2,000 Hz

Përgjigja kryesore: 0.2 ms

Pesha neto: 142 g 

Mikro-Switch: Mbi 20 milion klikime (Butoni majtas / djathtas)

Rrota: 500,000 rrotulla

Çizme metalike X’Glide Armor: Mbi 300 km

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close