Mouse P30 Pro Bloody


Pushtet, kontroll, shpejtësi, saktësi

• I projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Krijuar për t’ju dhënë përparësi në lojë

• Reagoni më shpejt dhe jini gjithmonë një hap përpara kundërshtarëve tuaj

• Ju mund të kontrolloni 6 mënyra  armët me tastin e majtë duke vendosur paraprakisht 1 / N / 3 / butonin e lëvizjes / 2 butona anësore përmes Softuerit Bloody Mouse

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Armor Boot eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta, lëvizje precize të kursorit dhe saktësi të përmirësuar

• Memorie e integruar 160K e aplikueshme për përdorim 

• MMO optimale (Ultra Core 4 & Macro)

• Veprime komplekse të thjeshtuara me vetëm një klik

2,990 L

Specifikimet:

Kujtesa: 160K

Maks. Rezolucioni: 16000 CPI

Shpejtësia e gjurmimit: 75 inç/sek (ips)

Përpunimi i imazhit: 368 Megapiksel/sek

Jetëgjatësia e butonit: Mbi 10 milionë klikime

Shpejtësia e raportimit: 125~1000 Hz

Lloji: Me kabull

Numrat e butonave: 8

Pesha neto: 135 g (me kabllo), 98 g (pa kabllo)

Gjatësia e kabullit: 1.8 M

Kërkesat e sistemit: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close