,

Mouse me Wireless A4TECH G3-330N


Mouse me Wireless A4TECH G3-330N

Klikime të heshtura (Nr. i modelit: G3-330NS)

Ju mban të fokusuar në detyrën në fjalë dhe eliminon shqetësimin për të shqetësuar të tjerët rreth jush.

Stabilitet i qëndrueshëm me valë

Lidhje e avancuar me valë 2.4 GHz e fuqishme me distancë deri në 10m~15m. Stabilizues automatik i kanalit Marrësi nano prizë dhe i daljes në thelb nuk ofron vonesa ose konflikte lidhjesh.

Jetëgjatësia e baterisë deri në 12 muaj

Shkoni më gjatë mes ndryshimeve të baterisë me inxhinieri efikase për energji. Ofertë me cilësi ekstreme e garantuar mbi 12 muaj jetëgjatësi.

Teknologjia SOC me valë inteligjente

Çipi profesional siguron distancë më të gjatë dhe lidhje më të qëndrueshme.

Kursimi automatik i energjisë

Kursimi automatik i energjisë me 4 nivele. Do të jetë në modalitetin e fjetjes në 0,2 sekonda pasiviteti.

16-në-një

16 gjeste për të kryer komandat e tastierës së përzgjedhur.

1,400 L

SHOPPING CART

close