,

Mouse me kabull A4TECH OP-760


Mouse me kabull A4TECH OP-760

Mouse me rrota optike A4tech me lëvizje të shpejtë për rritjen e produktivitetit. Një rrotë lëvizëse pothuajse pa fërkime ju lejon të fluturoni nëpër dokumente të gjata dhe faqe ueb me një lëvizje të vetme. Përjetoni kontrollin më të butë të kursorit në pothuajse çdo sipërfaqe. Dizajni i konturuar ju jep më shumë mbështetje dhe kontroll.

800 L

Jetëgjatësia e butonit 5 M Klikime

Oferta me cilësi ekstreme mbi 5 milionë klikime të garantuara.

1200 DPI

Butonat anësore janë të paracaktuar si funksione prapa dhe përpara.

Rrota rezistente ndaj pluhurit

Dizajni rezistent ndaj pluhurit zgjat jetëgjatësinë e rrotave.

8 në Një

8 gjeste për të kryer komandat e tasteve të zgjedhura.

Rrota me 4 drejtime

Lëvizje e zgjuar horizontale dhe vertikale.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close