,

Mouse me kabull A4TECH OP-730D


Mouse me kabull A4TECH OP-730D

Mouse me rrota optike A4tech me lëvizje të shpejtë për rritjen e produktivitetit. Një rrotë lëvizëse pothuajse pa fërkime ju lejon të fluturoni nëpër dokumente të gjata dhe faqe ueb me një lëvizje të vetme. Përjetoni kontrollin më të butë të kursorit në pothuajse çdo sipërfaqe. Dizajni i konturuar ju jep më shumë mbështetje dhe kontroll.

800 L

Jetëgjatësia e butonit 5 M Klikime

Oferta me cilësi ekstreme mbi 5 milionë klikime të garantuara.

1000 DPI

Gjurmim i qetë dhe i saktë i garantuar kudo, edhe në tekstile me gëzof. Hidheni bllokun tuaj të mausit!

Thuaj lamtumirë klikimit të dyfishtë

Vetëm një klikim në “Butonin 2X” hapni skedarët dhe programet me lehtësi. Pa asnjë shofer, kurseni kohë dhe përmirësoni efikasitetin.

Rrota rezistente ndaj pluhurit

Dizajni rezistent ndaj pluhurit zgjat jetëgjatësinë e rrotave.

Rrota me 4 drejtime

Lëvizje e zgjuar horizontale dhe vertikale.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close