,

Mouse me kabull A4TECH OP-560NU


Mouse me kabull A4TECH OP-560NU

Mouse me rrota optike A4tech me lëvizje të shpejtë për rritjen e produktivitetit. Një rrotë lëvizëse pothuajse pa fërkime ju lejon të fluturoni nëpër dokumente të gjata dhe faqe ueb me një lëvizje të vetme. Përjetoni kontrollin më të butë të kursorit në pothuajse çdo sipërfaqe. Dizajni i konturuar ju jep më shumë mbështetje dhe kontroll.

800 L

Klikime të heshtura (Nr. modeli: OP-560NUS)

Ju mban të fokusuar në detyrën në fjalë dhe eliminon shqetësimin për të shqetësuar të tjerët rreth jush.

Rrota me 4 drejtime

Lëvizje e zgjuar horizontale dhe vertikale.

1200 DPI

Gjurmim i qetë dhe i saktë i garantuar kudo, edhe në tekstile me gëzof. Hidheni bllokun tuaj të mausit!

Jetëgjatësia e butonit 5 M Klikime

Oferta me cilësi ekstreme mbi 5 milionë klikime të garantuara.


Rrota rezistente ndaj pluhurit

Dizajni rezistent ndaj pluhurit zgjat jetëgjatësinë e rrotave.

8 në Një

8 gjeste për të kryer komandat e tasteve të zgjedhura

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close