,

Mouse me kabull A4TECH FM12S


Mouse me kabull A4TECH FM12S

Sensori optik

Sensori me precizion të lartë ofron gjurmim të saktë.

Dizajni simetrik

Dizajni simetrik është miratuar për të dy përdoruesit me dorën e djathtë dhe të majtë

Rrota lëvizëse më e gjerë

Rrota më e gjerë e rrotullimit ofron rehati në lidhje me gishtat për përdorim të gjatë.

Rrota me 4 drejtime

Lëvizje e zgjuar horizontale dhe vertikale.

8-në-një

8 gjeste për të kryer komandat e tasteve të zgjedhura.


Klikime të heshtura (Nr. i modelit: FM12S)

Ju mban të fokusuar në detyrën në fjalë dhe eliminon shqetësimin për të shqetësuar të tjerët rreth jush.

900 L

SHOPPING CART

close