, , ,

Mouse Lenovo Lecoo MS103


Mouse Lenovo Lecoo MS103

• Ky është një maus me tela nga Lenovo

• Cilësor dhe i qendrueshëm që është shumë i rehatshëm për t’u përdorur për qëllime zyre ose thjesht duke luajtur lojëra

• Ka një nivel të lartë saktësie, kështu që është i përshtatshëm për ata prej jush që kanë nevojë për një maus kundër vonesës me shpejtësi të lartë

• Me një dizajn shumë ergonomik, ky maus ndihet komod kur e mbani në mënyrë që të sigurojë rehati për ju

• Zvogëlim i tingullit të klikimeve, eliminon zhurmën dhe shpërqendrimet për ju dhe të tjerët rreth jush

• Mund të përdoret në shumë modele kompjuterësh ose laptopësh, për sa kohë që është i pajisur me një portë USB

890 L

SHOPPING CART

close