Mouse J95 Bloody


Mouse J95 Bloody

• Pushtet, kontroll, shpejtësi, saktësi

• I projektuar për të ripërcaktuar standardet e saktësisë dhe shpejtësisë

• Projektuar për t’ju dhënë avantazhin në lojë intensive

• Butoni shtesë i zjarrit

-【Butoni F】 Mund të personalizoni mënyra të ndryshme zjarri me butonin F.

-【Butoni L】 Mund të kontrolloni 6 mënyra armësh të tastit të majtë duke shtypur 1 / N / 3

• Me teknologjinë Ahead, ai reagon me shpejtësi rrufeje me përgjigje ekstreme të klikimeve 1ms dhe ju jeni të pajisur në mënyrë perfekte me saktësi dhe rehati

• Mbi 20 milion klikime të garantuara

• Rezolucioni i rregullueshëm 100 – 8000 CPI, i projektuar për preferenca të ndryshme të kërkesave të ekranit

• RGB i personalizueshëm me 15 zona

• Ju mund të kontrolloni 6 mënyra të armëve me tastin e majtë duke vendosur paraprakisht 1 / N / 3 / butonin e lëvizjes / 2 butona anësore përmes Softuerit Bloody Mouse

• Përmirësoni në çast teknikat e snajperit duke aplikuar 6 mënyra të fuqishme të snajperimit

• Dorezat anësore të përforcuara të gomës sigurojnë rehati afatgjatë gjatë garave më të nxehta FPS

• Armor Boot eliminon fërkimin në pothuajse çdo sipërfaqe për lëvizje më të buta, lëvizje precize të kursorit dhe saktësi të përmirësuar

2,890 L

GJURMIMI

Sensori: BC3332-S 

Rezolucioni: 100~8000 CPI

Shpejtësia e gjurmimit: 150 ips

Shpejtësia e raportimit: 125~2,000 Hz

Përgjigja kryesore: 1 ms

Pesha neto: 142 g 

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close