MONSTER Airmars GT11 Headphone


MONSTER Airmars GT11 Headphone 

– Vijnë në dy ngjyra – Zezë, Silver

– Çip i përmirësuar BT5.0, lidhje e shpejtë dhe e qëndrueshme, vonesë e ulët

– Basi është i papërshkueshëm nga goditjet, çdo notë është paraqitur në mënyrë perfekte, tingulli rrethues HiFi

– Izolim i zërit dhe reduktim i zhurmës, duke bllokuar në mënyrë efektive 80% të zhurmave të ndryshme mjedisore

– Dizajn ergonomik gjysmë-në vesh, kufja i përshtatet kanalit të veshit, e rehatshme dhe e qëndrueshme.

– I përputhshëm gjerësisht me telefonat celularë, tabletët, kompjuterët me BT, etj.

– 30h playtime

– Telefonata HD

– Long latency gaming

4,490 L

Marka : MONSTER

Modeli: GT11

Versioni BT: V5.0

Transmetimi BT: Rreth 10 m (pa pengesa)

Madhësia e altoparlantit: 13 mm

Ndërfaqja e karikimit: Lloji-C

Kapaciteti i baterisë: 500 mAh 

Hyrja e vlerësuar: 5V 35mA

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close