,

Smartwatch Sigma Monitor i rrahjeve te zemrës

Availability:

1 stok


Nëse jeni duke kërkuar për një orë sportive të përballueshme, të lehtë për t’u përdorur me funksione të rrahjeve të zemrës, iD.GO është zgjedhja e duhur për ju. iD.GO do t’ju ofrojë informacion të saktë të rrahjeve të zemrës në EKG gjatë të gjitha aktiviteteve tuaja.

Me vetëm 3 funksione dhe buton të vetëm, iD.GO është shumë i lehtë për t’u përdorur. Të gjitha vlerat shfaqen në ekran me shifra të mëdha të lehta për t’u lexuar. Me dizajnin e tij elegant dhe katër ngjyrat e disponueshme, iD.GO përshtatet me çdo kyç.

690 L

1 stok

Marka : Sigma Sport

Ngjyra:  e zezë

Pajisjet e përputhshme : Desktopët

Dimensionet e artikullit : L x P x L 33 x 12 x 41 milimetra

Pesha e artikullit : 40 gram

Përshkrimi i baterisë : Litium

EKG E SAKTE – Matja e rrahjeve të zemrës nëpërmjet një rripi analog të kraharorit

STOPWATCH – Shfaqja e dhjetë e sekondës me kronometër të integruar

TEKNOLOGJIA – Transmetim analog i rrahjeve të zemrës, rezistent ndaj spërkatjeve në përputhje me IPX8

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,