, ,

Monitor i lakuar lojërash Xiaomi 34″


Monitor i lakuar lojërash Xiaomi 34″

• 21:9 Pamje panoramike ultra e gjerë

• Ju lejon të vlerësoni të gjithë pamjen vizuale me një shikim

• Ndërfaqja e lojës 21:9 ofron një pamje 30% më të gjerë se monitorët standardë 16:9

• Definicion ultra i lartë, shkëlqim i lartë, kontrast i lartë

• Skenat mahnitëse kërkojnë cilësi mahnitëse fotografie me definicion të lartë

• Dizajni i lakimit ekstrem 1500R ndihet si i rrethuar nga ekrani, duke ju dhënë një pamje panoramike gjithëpërfshirëse

• Ekrani krijon një kënd më të vogël të prirjes vizuale, në mënyrë që çdo pikë në ekran të jetë pothuajse njësoj e largët nga sytë tuaj, duke reduktuar shtrembërim vizual dhe duke ju dhënë një pamje më realiste 

• Shpejtësi e lartë e rifreskimit 144 Hz

• Monitori mund të shfaqë një maksimum prej 16.7 milionë ngjyrash të vërteta në thellësi të pasur ngjyrash dhe gamë të gjerë ngjyrash deri në 121%

• Instalim i lehtë magnetik

54,900 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,

SHOPPING CART

close