,

MODIO MK5 SMARTWATCH PER FEMIJE


MODIO MK5 SMARTWATCH PER FEMIJE

▪️ Kur fëmijët dalin për të luajtur në park ose me miqtë e tyre, është thelbësore që prindërit të mbajnë komunikim të vazhdueshëm me ta dhe të dinë vendndodhjen e tyre në kohë reale.

▪️ Kjo orë inteligjente siguron që ju të mund të komunikoni me fëmijët tuaj kur ata dalin për të luajtur përmes veçorive të saj në gjetjen, thirrjen dhe regjistrimin

▪️ Jo vetëm që do të lejojë komunikim më të mirë me fëmijët, por gjithashtu do të jetë në gjendje të luajë dhe të mësojë sepse ka një lojë të integruar matematikore.

Karakteristikat:

▪️ Mbështet thirrjen dhe marrjen e telefonatave

▪️ Kamera për të bërë fotografi dhe për të regjistruar video

▪️ Butoni i urgjencës SOS

▪️ Alarmi

▪️ Porta e karikimit USB

2,190 L

SHOPPING CART

close