Mini Tastiere Portative ME WIRELESS


Pershkrimi

Përputhshmëri e shkëlqyeshme: Tastiera Bluetooth e pajtueshme me sistemin iOS, Android dhe Windows. Është i përsosur për smartphone Apple iPhone, iPad, iPad Mini, iPad Pro, iPad Air, Android Samsung LG Windows.

E lehtë portative dhe kompakte: Kjo tastierë është shumë më e lehtë, më e vogël se tastiera tradicionale. Mund ta bartni lehtësisht pa zënë më shumë hapësirë në tavolinën ose çantën tuaj. Përmasat e tastierës 10 inç: 25 x 15 x 0.6 cm, pesha: 180 g. 【Madhësia: 9,84 x 5,9 x 0,24 inç, pesha: 6,35 ons/0,4 paund】

Përdorimi afatgjatë: Bateria e integruar e litiumit e rikarikueshme, pas karikimit të plotë, mund të përdoret për më shumë se 20 ditë (Kur përdoret vazhdimisht për 2 orë në ditë). Nëse nuk e përdorni për më shumë se 10 minuta, tastiera do të hyjë automatikisht në gjendjen e gjumit për të kursyer energji. Nëse dëshironi të vazhdoni ta përdorni, thjesht klikoni çdo buton për të zgjuar tastierën.

Tastierë e rehatshme Bluetooth: Tastet e tastierës janë strukturë gërshërë, dizajn ergonomik i tastierës me çokollatë katrore. Përdorni këtë tastierë, mund të shkruani në heshtje në tablet, iPad, iPhone, smartphone dhe t’ju ofroni një përvojë të rehatshme dhe të këndshme shkrimi.

Lidhja Bluetooth: Tastiera miraton teknologjinë e qëndrueshme Bluetooth 3.0, distanca e punës është deri në 10 m. Tastiera është me strukturë US QWERTY, e lehtë për t’u përdorur, ka çelësa të nxehtë, të tillë si kontrolli i volumit, luajtja dhe pauza, e mëparshme dhe e ardhshme etj. Pjesa e përparme është e krehur, pjesa e pasme është dizajn ultra i hollë dhe i lëmuar nga aliazh alumini.

1,790 L

Karakteristika

– Pajisjet e përputhshme iPhone, Telefon, iPad, Tablet, Smartphone

– Teknologjia e lidhjes Bluetooth

– Karakteristikë e veçantë portative, e rikarikueshme

– Ngjyra 10 inç e zezë

– Sistemi operativ Windows, iOS, Android

– Numri i çelësave 78

– Mbështetja e ndriçimit të pasme të tastierës me ngjyra të vetme

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close