, ,

Fleta per Mini Printer Portativ Xiaomi


Printeri i ri Xiaomi portativ i fotografive është krijuar për ju, që ju pëlqen të bëni foto kudo dhe t’i keni ato .

Letra e printerit fotografik portativ Mi do t’ju lejojë jo vetëm të merrni imazhe me cilësi të lartë, por edhe t’i ngjitni ato menjëherë në çdo sipërfaqe.

Kjo letër fotografike është e përshtatshme për njerëzit krijues, pasi i jep lirinë imagjinatës, duke ndihmuar në krijimin e kolazheve të pazakonta menjëherë pasi të lind ideja në kokë.

Letra fotografike përbëhet nga disa shtresa, secila prej të cilave përmban kristale boje me ngjyra të ndryshme.

Nuk përdoret bojë gjatë printimit me printerin e xhepit; pajisja provokon vetëm një reaksion kimik, duke rezultuar në shfaqjen e ngjyrave të dëshiruara në letër, duke u kthyer në imazh.

Paketim ka 20 Cop Letra qe mund ti perdorni per fotografi

1,490 L

7,390 L for 2 item(s)

SHOPPING CART

close