, ,

Mini karikues i dyfishtë Baseus 10.5W (EU)


Mini karikues i dyfishtë Baseus 10.5W (EU)

• Karikues Baseus 2x USB 2.1A 10.5W

• Mund ta lidhni kudo, pranë shtratit, tavolinës apo edhe kur jeni në lëvizje, në mënyrë që pajisjet tuaja të jenë gjithmonë gati për t’u përdorur. 

• Baseus ofron një prizë të pajisur me dy porte USB.

• Ato kanë një rrymë maksimale deri në 2.1A.

• Funksionon në mënyrë efikase, nuk ka rrezik për djegie.

• Pajisja nuk mbinxehet dhe fuqia maksimale në të cilën funksionon rregullohet automatikisht.

• Cip i integruar që fiket automatikisht kur ekziston rreziku i mbingarkesës. Nuk ka qarqe të shkurtra

• Vjen me ngjyrën e bardhë

SHOPPING CART

close