Mikser + Kartë Zëri R8


Mikser + Kartë Zëri R8

• Lidhje me Bluetooth 4.1

• Marrje profesionale e tingullit të çipit DSP dhe reduktimi i zhurmës

• 7 funksione rregullimi (mikrofoni/reverb/muzika/basi/treble/regjistrimi) për të rregulluar mirë hyrjen dhe daljen e zërit

• Paracaktoni 8 mënyra : tingulli elektronik / shmangie / i ndryshueshëm / monitor / bisedë / mikrofon telefonik / këndoni / anuloni tingullin origjinal

• 15 lloje të efekteve speciale të transmetimit të drejtpërdrejtë, lehtësojnë atmosferën e dhomës së transmetimit të drejtpërdrejtë

• Transmetim i drejtpërdrejtë i telefonit celular/kompjuter

• Kjo kartë zanore shumëfunksionale e drejtpërdrejtë ka 10 mënyra të paracaktuara, 15 efekte të drejtpërdrejta

• 15 Efekte zanore – Të qeshura, duartrokitje, ndjekje, debutim, shfaqje, ritual, puthje fryrje, rritje, e pakëndshme, përshëndetje etj,.

• Rregullimi i balancuar, efekt i saktë i zërit dhe akordim i rehatshëm

• Volum i rregullueshëm për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme sipas vendeve të ndryshme

• E përputhshme me smartphone, PC dhe mikrofon

• Tone të shumta, dizajn unik mikser. Me port USB të instrumenteve LIVE1, LIVE2 dhe Accompany

2,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close