,

MIKROFON UNIVERSAL “BOYA BY-MM1.


• Mikrofon kompakt per kamer.

• E përputhshme me telefonat inteligjentë, kamera DSLR, videokamera për konsumatorë, PC etj.


Konstruksion metalik i fortë.

• Nuk ka nevoj per  bateri.

• Mburoje profesional kunder eres i mbuluar me gëzof.

PER ME SHUME DETAJE LEXONI PERSHKRIMIN ME POSHTE.

2,390 L


BOYA BY-MM1 është një mikrofon kardioid, i cili është projektuar posaçërisht
për të përmirësuar cilësinë e zërit të videove në bazë të mikrofonave të integruar.

Me kabllon TRS dhe kabllon dalëse TRRS të përfshirë, ai mund të përdoret në telefona inteligjentë, kamera, videokamera, regjistrues audio, PC dhe pajisje të tjera
regjistrimi audio/video.

BY-MM1 eshte me përmasa kompakte dhe konstruksion alumini me peshë të lehtë.Me Dizajnin  plug and play, nuk ka nevojë të shqetësoheni për statusin e baterisë.

Pjesa  brenda eshte me montim kundër goditjes, i cili mund të zvogëlojë në mënyrë efektive dridhjet e padëshiruara, kabllon dhe zhurmën e trajtimit.

Përfshihet gjithashtu një mburojë e mbuluar me gëzof kundër erës, e cila përdoret
posaçërisht për minimizimin e erës dhe zhurmës mjedisore për regjistrimin në
natyrë, duke siguruar që tingulli të jetë i pastër kristal.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close