-28%
, ,

Mikrofon Profesional per Smartphone


Mikrofon Profesional per Smartphone 

Dalje Type C per Smartphone Android qe suportojn OTG si Samsung Huawei, Xiaomi , One Plus etj

Dalje Lighting  per IOS Iphone dhe Ipad 


1,800 L 2,500 L

Marka: Earldom.

Modeli: ET-MC3.

Frekuenca: 2.4 GHz.

Hyrja: DC 4.8V – 5.4V.

Kapaciteti i baterisë: 80 mAh.

Distanca e lidhjes: 8m (kur ka pengesë), 20m (kur nuk ka pengesë).

Pajisja e regjistrimit që mbështet regjistrimin e zërit, transmetimin e drejtpërdrejtë, regjistrimin e videos, në telefonin tuaj.

Mbështet filtrin e ajrit për të ndihmuar në heqjen e një pjese të zhurmës nga mjedisi për cilësinë më të mirë të regjistrimit.

Me një kapacitet baterie deri në 80 mAh, mund ta përdorni për një kohë të gjatë.

Distanca maksimale e lidhjes gjatë regjistrimit është deri në 20 m në kushte ideale pa pengesa

Dizajni kompakt, delikat dhe në modë ngjitet lehtësisht në jakë.

Llojet:

Lloji-C

Rrufeja

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: , ,

SHOPPING CART

close