-28%
, ,

Mikrofon Profesional per PC , Laptop


Mikrofon Profesional per PC , Laptop

Përshkrim:

【Përputhshmëri】

I përshtatshëm me Windows 10, mbështet 99% të softuerit të regjistrimit të drejtpërdrejtë.

【Mikrofoni me kondensator me shumë qëllime】

Lidhe dhe luaj mikrofonin e regjistrimit me kondensator për kompjuterin desktop, jo për laptopin direkt.

【Cilësi e shkëlqyeshme e zërit】

Mikrofon regjistrimi me çip të përmirësuar të reduktimit të zhurmës, cilësia e zërit është më e qetë, pa vonesë ose vonesë, kapje e saktë e njeriut

sinjalet zanore, duke e bërë tingullin më tredimensional dhe më të qartë, Ju mund të zhyteni në lojën tuaj ose në momentet e regjistrimit.

Specifikimet:

Lloji i mikrofonit: Kondensator

Raporti sinjal ndaj zhurmës: ≥60dB

Gama e frekuencës: 30Hz-20kHz

Kabllo: Modeli: Kabllo 3.5 mm

1,800 L 2,500 L

Përshkrim:

【Përputhshmëri】

I përshtatshëm me Windows 10, mbështet 99% të softuerit të regjistrimit të drejtpërdrejtë.

【Mikrofoni me kondensator me shumë qëllime】

Lidhe dhe luaj mikrofonin e regjistrimit me kondensator për kompjuterin desktop, jo për laptopin direkt.

【Cilësi e shkëlqyeshme e zërit】

Mikrofon regjistrimi me çip të përmirësuar të reduktimit të zhurmës, cilësia e zërit është më e qetë, pa vonesë ose vonesë, kapje e saktë e njeriut

sinjalet zanore, duke e bërë tingullin më tredimensional dhe më të qartë, Ju mund të zhyteni në lojën tuaj ose në momentet e regjistrimit.

Specifikimet:

Lloji i mikrofonit: Kondensator

Raporti sinjal ndaj zhurmës: ≥60dB

Gama e frekuencës: 30Hz-20kHz

Kabllo: Modeli: Kabllo 3.5 mm

Lista e paketave:

1 * 3,5 mm pa mikrofon kondensator RGB

1 * Stand trekëmbësh

1 * Unazë e kllapës rrotulluese

1* Manual anglisht

SHOPPING CART

close