,

Mikrofon me bluetooth Wireless Q5


1. Funksione të shumëfishta: ky është një mikrofon magjik + altoparlant Bluetooth, ju mund të k këngoni dhe të regjistroni një këngë sesa të luani këngën tuaj!

2. Lehtë për të vepruar: nuk ka nevojë për ndonjë shofer, ju mund të lidhni Bluetooth këndojnë me wireless në çdo kohë, kudo

3. Tingull i shkëlqyeshëm: arrini zhurmë reale të ulët dhe besnikëri të lartë, zë i pastër, delikat

4. Mbështet Q5 në android dhe iOS.

2,000 L