Mibro Watch C2


Mibro Watch C2

· Ekran HD 1,69 inç

· Mbështet rrahjet dinamike të zemrës dhe menaxhimin e shëndetit të oksigjenit në gjak

· Mbështet 20 mënyra stërvitjeje

· Mbështetja e funksionit të kartës së aksesit

· Qëndrueshmëri 7-ditore

· 2ATM i papërshkueshëm nga uji

3,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close