, , ,

Xioami Mi Watch Lite


Xiaomi Mi wach Lite 

Cilësi e lartë

Në modë, elegante dhe shumë praktike.

Cmim i perballueshem

Pajisje e teknologjise se larte

Pesha 32 gram 

Ekran 1,39 inch, 326 ppi me rezolucion të lartë dhe ka mbi 100 faqe orë për të zgjedhur.

Permban të gjithë elementët e nevojshëm për të monitoruar, regjistruar dhe analizuar shëndetin tuaj fizik, në mënyrë që të jeni të kujdesshëm dhe të motivuar në të njëjtën kohë.

Mi Watch vjen me një karikues pa tel, magnetik, të cilit i duhen rreth 2 orë për t’u ngarkuar plotësisht .

Mënyra tipike e përdorimit: Jetëgjatësia e baterisë deri në 16 ditë

6,490 L

SHOPPING CART

close