-6%
, , , ,

Xiaomi Mi Tv Stick


– Transmeto Kudo

– Media Player Streaming | Mundësuar nga Android TV

– Google Assistant & Smart Cast | Tingulli rrethues Dolby & DTS

Me më pak se 30 g, TV stick peshon jo më shumë se një “domate qershi” dhe është mjaft i vogël për t’u futur lehtësisht në xhepin tuaj.

Harrojini kabllot, futeni në çdo televizor, monitor ose projektor me një portë HDMI për ta kthyer atë në një televizor inteligjent!

Përdorni Google Play Store për të shkarkuar aplikacionet tuaja të preferuara të transmetimit dhe lojërave .  Qëndroni duke u argëtuar për orë të tëra.

Lehtë për tu vendosur

Konfiguro Mi TV Stick në çast.

Vetëm tre hapa të thjeshtë për të filluar dhe mund të shijoni gjithçka që ka për të ofruar Mi TV !

Lidheni në TV, lidhu me WiFi dhe  filloni të eksploroni.

4,700 L 4,990 L

Teknologjia e lidhjes : USB, Hdmi

Marka : Xiaomi

Pajisjet e përputhshme : TV

Pesha e artikullit : 28,5 gram

Kapaciteti i memories : 1 GB

Metoda e kontrollit : Telekomanda

Lloji i komanduesit :  Telekomanda, Kontrolli zanor

Kualiteti i videos : 1920×1080 piksel

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close