,

Mi Selfie Stick Tripod


Një shkop unik për selfie dhe një mbajtës trekëmbësh i kombinuar në një njësi, me një telekomandë Bluetooth.

Jini krijues dhe kapni ato momente të veçanta që do të dëshironit t’i keni ne pajisjet tuaja.

Përdorim për telefonat Android 4.3 dhe iOS 5.0 e lart

– Kompakt dhe i lehtë për t’u mbajtur (155g)

– Material i cili nuk e lejon telefonin tuaj të rrëshqas

– Telekomandë me Bluetooth

– Rrotullohet 360°

– I palosshëm, i fortë, jo-rrëshqitës, i lehtë në përdorim.

2,690 L

Specifikimet:

Produkti : Mi Selfie Stick Tripod

Ngjyra : e zezë

Dimensioni i produktit (LxWxD) :19-51 x 4.5 x 5 cm 

Pesha neto: 155 g

Standardi i zbatuar : OATS 001-2015

Versioni Android :  4.3 ose më  lartë, iOS 5.0 ose më  lartë

Porta: Micro USB

Versioni Bluetooth: 3.0

           

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close