, ,

Xiaomi Mi Desktop Monitor Ekran Kompjuteri Ful HD


Dritë blu e lehtë, e përshtatshme për mbrojtjen e syve

Drita e qartë dhe transparente në cdo kënd

178° Kend i gjere shikimi

1080P HD Kualitet

1920x 1080 rezultat i lartë, shpejtësi maksimale e rifreskimit 60 Hz

Ndricimi  250cd/m

Dizajn me tre mikro-skaje

Vendosja e disa ekraneve së bashku krijon një pamje vizuale mahnitëse.

18,990 L