, , ,

Mi 360 gradë Home Security Camera


5,500 L

Kamera kompakte e sigurimit shtëpiak Xiaomi Mi 360 siguron fotografi të besueshme në të gjitha kushtet dhe imazhe me rezolucion të lartë 2K. Hapja e gjerë e dritës F1.4 siguron foto të hollësishme edhe në dritë të ulët.

Ndriçimi infra të kuqe me një gjatësi vale prej 940 nm përdoret për fotografinë e natës. Kjo lejon cilësi të shkëlqyeshme të imazhit gjatë natës. Dy mikrofona që anulojnë zhurmën përdoren për të siguruar komunikim me zë të dyanshëm. Pajisja është në gjendje të bllokojë jehonën dhe të parandalojë kumbimin me 100%, në mënyrë që tingulli të transmetohet pa shtrembërimin më të vogël.

Ky model ka një sensor 3-megapiksel që siguron regjistrim 2304×1296 piksel. Ka një lente me gjashtë lente me një hapje f / 1.4, e cila rrit shumë sasinë e dritës së kapur. Kjo do të thotë që imazhi është i qartë edhe në kushte të ndriçimit të ulët.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close