,

Memorie Karte Sandisk Ultra 100 MB/S


Memorie Karte Sandisk Ultra 100 MB/S

Shpejtesia transerimit deri 100 mb/s

Kaacitet te ndryshme te memorie karte

Ka dhe adaptor e madh + mikrosd

Mund te perdoret dhe per aparat fotografik 

500 L2,500 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: ,

SHOPPING CART

close