,

Mbështetëse koke për makinë e klasit të parë


Mbështetëse koke për makinë e klasit të parë 

• Udhëtimet e gjata do të jenë shumë më të rehatshme me mbështetësen e kokës Baseus First Class!

• Elegant dhe jashtëzakonisht i rehatshëm – është bërë me shkumë me teksturë poliuretani për t’u përzier me brendësinë e makinës suaj.

• Ka një dizajn të përkulshëm, kështu që redukton presionin e qafës.

• Karakterizohet nga dy susta që shmangin goditjet dhe që ju mbrojnë nga aksidentet

• Një zgjedhje e shkëlqyer për udhëtime të gjata dhe të shkurtra

• Material memory foam për të reduktuar dhimbjen e qafës dhe shpinës

• Dizajni i përkulshëm ju lejon ta rregulloni atë sipas nevojave tuaja

• Një teksturë e bukur që përzihet me brendësinë e makinës

3,290 L

SHOPPING CART

close