,

Mbajtësi i makinës XO C43 Black800 L

Mbajtësi i makinës XO C43 Black është një mbajtës makine që ndihmon shoferin që praktikisht të mos shpërqendrohet nga rruga dhe të përdorë me lehtësi smartphone-in e tij të preferuar.

 Me këtë mbajtës, ju lehtë mund të gjurmoni navigimin, të bëni thirrje, të kontrolloni mesazhe, etj. 

Mbajtësi ka një stendë të veçantë, e cila fiksohet me një magnet.

Ky mbajtës është bërë në një dizajn elegant dhe me materiale të besueshme dhe të mira, prandaj, ka një jetë të gjatë shërbimi.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close