, , ,

Mbajtëse telefoni universale për makinë Baseus Metal Age II Gravity


Mbajtëse telefoni universale për makinë Baseus Metal Age II Gravity

– Mbajeni smartfonin tuaj të qëndrueshëm dhe të sigurt gjatë vozitjes, të sigurt nga rrëzimet

– Baseus Metal Age II është bërë nga aliazh alumini dhe materiale ABS, të dizajnuara për t’u  vendosur në kanalin e ajrit të makinës 

– Stabilizim i menjëhershëm i kapseve që nuk rrëshqasin: telefoni juaj nuk do të bjerë, pavarësisht sa me gunga është rruga

– Mbajtësi e mban telefonin  në mënyrë që të mos ketë ndërhyrje magnetike 

– E përshtatshme me të gjithë telefonat me gjerësi maksimale prej 88 mm

– Portë karikimi  dhe funksionim i lehtë

– I përshtatshëm për celularë të ndryshëm

1,490 L

SHOPPING CART

close