, , ,

Mbajtese Telefoni per Makine & Wireless Charger Awei X43


Mbajtese Telefoni per Makine & Wireless Charger Awei X43

*  Panel xhami i cilësisë së lartë, krahë kapëse metalike të qëndrueshme 

*  Butoni fizik parandalon prekjen aksidentale dhe telefoni celular mund të mbërthehet automatikisht

* Karikimit i plotë, 15W 

* Mbrojtje nga mbitensioni dhe mbirryma

* Me bateri të integruar, krahët e kapëseve mund të hapen automatikisht kur makina është e ndaluar

* Pozicioni i instalimit: dalje horizontale e ajrit të automjeteve

* Materiali: ABS + aliazh alumini

1,890 L

SHOPPING CART

close