, , ,

MBAJTESE TELEFONI PER MAKINE EARLDOM EH95


Earldom EH95 mbajtëse telefoni  për makine.

Mund të rrotullohet 360 gradë në mënyrë të përshtatshme për t’ju ndihmuar të rregulloni çdo kënd sipas dëshirës tuaj

Dizajni i lidhjes me 3 pika e ben shume te sigurt perdorimin dhe do ta ruaj telefonin mos te rrezohet edhe në një rrugë të vështirë.

Mund të zgjasë kapësen në madhësi të shumta për ta bërë të lehtë heqjen ose vendosjen e telefonit.

Pershtatet me te gjithe telefonat smart.

Produkte të bëra nga plastika ABS

790 L

SHOPPING CART

close