, , ,

Mbajtese telefoni per makine Earldom EH164


Mbajtese telefoni per makine Earldom EH164

• I gjithë instalimi mund të bëhet vetëm në sekonda.

• Përdorimi i vetëm me një dorë mund t’i përgjigjeni thirrjeve dhe të shijoni një përvojë më të lehtë dhe më të sigurt drejtimi.

• Universal, i pajtueshëm me pothuajse të gjithë telefonat 

• Këndi i rregullueshëm 360° ju jep këndin më të mirë të shikimit dhe funksionimin e lehtë të pajisjes, duke përmirësuar sigurinë e drejtimit.

• E lehtë, e qëndrueshme dhe kompakte

990 L

SHOPPING CART

close