, ,

Mbajtese telefoni per makine Baseus


Mbajtese telefoni per makine Baseus

• Mbajtëse telefoni për makinën Baseus Simplism me bazë thithëse

• Përshtatet në mënyrë të përkryer për telefonin tuaj duke e mbajtur ate te sigurt

• Stand i qëndrueshëm: I përshtatshëm për lexim, shikim filmash, lojëra dhe shfletim në web

1,990 L

SHOPPING CART

close