, , , ,

Mbajtese telefoni ose Tableti + Wireless Charger


Mbajtese telefoni ose Tableti  + Wireless Charger Mcdodo ch-0530

Mbajtëse karikimi induktiv Mcdodo 2-në-1 për telefon dhe kufje

Harrojeni rrëmujën e kabllove dhe rrëmujën e tavolinës. Zgjidhni komoditetin dhe dashurinë për rendin. Ngarkoni të gjitha pajisjet tuaja të preferuara dhe harroni bateritë e ngordhura. Dhe është mjaft i përshtatshëm sepse është pa tel 😉

Karakteristikat kryesore:

Karikimi i shpejtë i 2 pajisjeve në të njëjtën kohë

Karikues universal me induksion i integruar

Vende kufjesh për karikues induktiv

Edhe 3 herë karikim më i shpejtë se karikuesi standard 5W

Sistemi i sigurisë me 9 nivele

Karikimi i shpejtë 15 W

Nuk ka më kabllo, karikoni në mënyrë induktive 😉

Stacioni i dokimit Mcdodo është i pajisur me 2 karikues të pavarur induktiv që ju lejojnë të karikoni të gjitha pajisjet tuaja të preferuara në një mënyrë të shpejtë dhe të përshtatshme. Harrojeni rrëmujën e kabllove në tavolinën tuaj. Organizohuni dhe harroni baterinë e vdekur.

2,700 L

SHOPPING CART

close