,

Mbajtese telefoni Makine me Wireless Mag safe Charger


Mbajtese telefoni Makine me Wireless Mag safe Charger

Mbajtës karikues makinash Mcdodo për iphone

.

iPhone i ri? Më shumë mundësi!

Nuk ka më kabllo, kaloni në Magssafe 😉

Ne pajisëm dorezën Mcdodo me një karikues të shpejtë Magssafe për ta bërë atë edhe më të përshtatshëm për t’u përdorur. Harrojeni rrëmujën e kabllove kur udhëtoni, falë magneteve ekstra të fortë, telefoni juaj celular përshtatet gjithmonë në mënyrë të përsosur në karikues dhe mund të harroni një bateri bosh

Karakteristikat kryesore:

Karikimi i shpejtë induktiv

Montimi në grilë ose pult

Përshtatet në çdo makinë

Dorezë plotësisht e rregullueshme 360°

Fuqia karikuese 15W

Magnet shumë të fortë, siguri e plotë për smartfonin tuaj!

I përshtatshëm sepse pa tel

Montimi Mcdodo është i pajisur me një karikues të shpejtë induktiv Magssafe me një fuqi maksimale 15W. Harrojeni nevojën e vazhdueshme për të futur telefonin në prizë për të karikuar kur të hipni në makinë dhe kordoni nuk do të ngatërrohet më në makinën tuaj. Shumë lehtë!

Për të marrë performancën më të lartë të karikimit, rekomandohet përdorimi i karikuesve të makinave me teknologjinë QC 2.0 / QC 3.0 / QC 4.0

2,500 L

SHOPPING CART

close