,

MBAJTESE TELEFONI DHE KARTE PARKIMI PER MAKINE

Availability:

S’ka stok


Karte parkimi per makinë.

Nuk është vetëm një kartë me numra parkimi, por edhe një mbajtëse celulari, e qëndrueshme për navigimin në telefon.

Materiali PVC për mbrojtjen e mjedisit: përdorimi i materialeve PVC jep mbrojtje per, stabilitetin strukturor, rezistent ndaj diellit në temperaturë të lartë, i qëndrueshëm, jo ​​lehtësisht i deformuar.

Dizajn i thjeshtë instalimi. Ju jeni të lirë të kombinoni numrat tuaj.

Numri mund të fshihet kur nuk eshte i nevojshem.

Mbështetje për mbajtësin e ngjitëseve me numrin automatik të targës së parkimit

Mund të lahet me ujë.

790 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close