, , ,

Mbajtëse telefoni Baseus Motorcycle Armor


Ndërtuar nga aliazhi i aluminit të shkallës  për qëndrueshmëri dhe besueshmëri
Lehtë dhe e thjeshtë për t’u rregulluar në motocikletën ose biçikletën tuaj shtytëse
Diapazoni i rregullimit është 27 mm, i përshtatshëm për gjerësinë 67 mm – 80 mm

1,500 L

SHOPPING CART

close