, , ,

MBAJTESE TELEFONI AUTOMATIKE PER MAKINE EARLDOM EH75


Mbajtese telefoni automatike per makine Earldom EH75.

Me dizajn unik dhe modern 

Teknologjia automatike e gravitetit e bën telefonin tuaj të lehtë për t’u futur dhe hequr.

Kapësja rregullohet automatikisht për t’u përshtatur dhe liruar.

Funksionim i thjeshtë, kursen kohë dhe energji.

Këndi i rregullueshëm i shikimit 360 gradë ju lejon të rregulloni lirshëm mbajtësen e
telefonit për të ofruar këndin më të mirë të shikimit që siguron drejtimin e sigurt.

Kapësja elastike me 3 kende e bene shume rezistente ndaj rrëshqitjes qe mund te shkaktohet nga ventilimi i ajrit te makines ose nga rruget e veshtira.

Me goma te buta në kapësen e ventilimit dhe ne krahët e telefonit për të shmangur
gërvishtjet ndaj tij.

Pershtatje me te gjithe telefonat smart.

790 L

SHOPPING CART

close