, , ,

Mbajtese Makine Earldom EH53


Mbajtese Makine Earldom EH53

Marka: Earldom

Sistem i lehtë montimi !

Montohet në mënyrë të qëndrueshme dhe të sigurt për telefonat celularë, njësitë GPS, radiot satelitore, luajtësit MP3, mini tabletët dhe pajisje të tjera

Fiksoni pajisjen në çdo hapje ajri,  ngjitni pllakën metalike të rrumbullakët në telefon. Më pas vendoseni telefonin në mbajtësin

Montim i fuqishëm magnetik! Dizajn i vogël ergonomik.

690 L

SHOPPING CART

close