, , ,

Mbajtese makine Baseus


Mbajtese makine Baseus

Adsorbim i fortë me rregullim universal

E rregullueshme 900 gradë

Struktura e optimizuar pa kërcitje

Dizajn i kombinuar i palosshëm dhe i rigjurmueshëm,  gjeni pozicionin më të mirë për veten tuaj

Mbajeni lehtësisht për 5 kg, valvul mekanike me vakum me nano ngjitës të lëvizshëm, instalim i lehtë me qëndrueshmëri më të lartë

Nuk ka dridhje dhe zhurmë: struktura e brendshme e përmirësuar e mbajtësit mund ta shtrëngojë fort telefonin 

Përputhshmëri e lartë

1,590 L

SHOPPING CART

close