, , ,

Mbajtese Makine Baseus


Mbajtese Makine Baseus

Struktura gravitacionale në formë Y: kapëse fleksibël dhe e lehtë për t’u lëvizur, me një përshtatje të rehatshme të përmirësuar të telefonit

Dizajni i integruar: 4 krahët vendosen në bazë kur nuk përdoren dhe kanë një pamje kompakte

Përputhshmëri e gjerë: Rregullim më i gjerë i krahut i përshtatshëm për madhësi të ndryshme telefoni

Kapëse mekanike: E fiksuar mekanikisht, qëndron e qëndrueshme sapo të lidhet

Kapëse metalike: Krahët e kapëseve nga aliazh alumini me teksturë të hollë dhe stabilitet të besueshëm

1,490 L

SHOPPING CART

close