, , ,

Mbajtese Makine Awei X45


Mbajtese Makine Awei X45

• Dizajni i mbajtësit të makinës me vija të lëmuara të lakuara dhe gota thithëse

• Kupa e thithjes mund të rrotullohet 360 gradë dhe krahu rrotullues mund të rrotullohet 90 gradë

• Magneti i fortë magnetik i 12*4mm N52 eshte i  qëndrueshme dhe nuk bie.

• Mënyra e instalimit është e thjeshtë, telefoni celular është i lehtë për t’u marrë dhe vendosur, dhe është i pajtueshëm me të gjithë telefonat celularë

• Vendi i instalimit: paneli i të gjitha makinave 

1,390 L

SHOPPING CART

close