, , ,

Mbajtese Makine Awei X38


Mbajtese Makine Awei X38

Mbajtëse celulari për makinë me kyçje manuale

Panele me teksturë me fibër karboni

I përshtatshëm dhe i qëndrueshëm për t’u instaluar

Përshtatur me madhësi të ndryshme të celularëve dhe daljeve të ajrit të automjeteve

Silikon kundër demtimeve nga kapëset dhe mbron celularin

Madhësia: 110*59*100.5mm

I përshtatshëm për celularë 4,0-6,8 inç nën trashësi 6 mm

990 L

SHOPPING CART

close