, , ,

Mbajtese Desktop metalike Baseus


Mbajtese Desktop metalike Baseus

Rregullim pa shkallë me dizajn biaksial

Lartësia e rregullueshme dhe këndi i shikimit, gjeni pozicionin perfekt për veten tuaj.

Portativ dhe i palosshëm

Dizajn i palosshëm me më pak hapësirë ​​të zënë, shumë i lëvizshëm dhe i përshtatshëm.

Material tërësisht metalik

Anti-ndryshk dhe rezistent ndaj korrozionit, i qëndrueshëm për përdorim të gjatë.

Mbrojtje të shumëfishta kundër rrëshqitjes

Mbështesat silikoni rezistente ndaj rrëshqitjes ofrojnë një mbrojtje të qëndrueshme dhe të plotë për pajisjen tuaj.

Mbështetje e qëndrueshme , pa lirim ose rënie, e sigurt dhe e besueshme.

2,590 L

SHOPPING CART

close