, ,

Mbajtese Desktop dhe Wireless Charger Baseus


Mbajtese Desktop dhe Wireless Charger Baseus

•Zgjidhje 2 në 1 Duke kombinuar mbajtësin e desktopit dhe karikuesin me valë

•E përputhshme me serinë iP 12

•Rregullim 15° në drejtim të plotë

•Mbështet Protokollet QC/PD

•Prodhimi maksimal 15 W

•Rregullimi i tensionit me frekuencë fikse

2,800 L

SHOPPING CART

close