MASH ME 3 TUBA PER ONDE / KACURRELA


 MASH ME 3 TUBA PER ONDE / KACURRELA

►  Funksionon me të gjitha llojet e flokëve, qofshin kaçurrela të shkurtra apo të gjata, të trasha apo të holla, mund të përdorni per kaçurrela të bukura me onde që do t’ju magjepsin gjatë gjithë ditës. Me 3 fuqi

► I sigurt dhe i qëndrueshëm: shufra me valë me tre cilindra është bërë nga materiali special qeramik turmalinë që minimizon dëmtimin e flokëve. 

► Ngrohje e shpejtë: Arrin temperaturën më të lartë (410 °F / 210 °C) në 2 minuta dhe ju lejon të stiloni flokët tuaj në minuta. Ulni ndjeshëm kohën e stilimit të flokëve.

► Mund ta rregulloni temperaturën e ngrohjes sipas modelit tuaj të flokëve.

► E përkryer për të gjitha modelet e flokëve:

1,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close